Airco Rhoon

Airco Vlaardingen door gecertificeerde monteurs en goede garanties

Wilt u airco laten installeren of onderhouden voor uw woning/bedrijf in Vlaardingen? Airco-offerte.nl brengt u gratis en vrijblijvend in contact met betrouwbare en vakkundige airco-monteurs in regio Vlaardingen. U ontvangt gratis en vrijblijvend offertes op maat, waarna u kunt kiezen of er een offerte tussenzit wat aansluit bij uw situatie en budget.

Bent u op zoek naar een offerte voor airconditioning in uw woning of voor airconditioning in uw bedrijfspand?

Na het aanvragen van airco offertes in regio Vlaardingen, ontvangt u minimaal 1 tot maximaal 4 offertes van gecertificeerde airco monteurs die werkzaam zijn in regio Vlaardingen. Vergelijk de offertes en kies de airco specialist die het beste bij u past.

Airco Vlaardingen – Wat bepaalt de kosten

Bij het laten plaatsen van een airco in Vlaardingen zijn er een aantal elementen die invloed zullen op de kosten. Zo hebben de volgende elementen invloed op uw nieuwe airco:

 • model airco
 • aantal benodigde units
 • installatie kosten
 • het vermogen van de airco
 • eventuele extra opties

Maar wat kost een airco inclusief installatie nu echt?

Een monoblock airco met installatie door een erkend installateur kost zo’n € 1.200 – 3.000, afhankelijk van het benodigd vermogen van de ruimte. Een split airco is duurder dan een monoblock toestel, omdat de installatie meer tijd kost. Hiervoor houd je rekening met € 1.500 – 3.000 voor de combinatie van 1 buitenunit en binnenunit. Per bijkomende binnenunit moet je rekening houden met € 800 à 1.000 extra. Voor grotere ruimtes die veel koeling vergen kan de prijs oplopen tot ongeveer € 4.000.

Kort samengevat zijn dit de gemiddelde kosten:

Soort aircoPrijs
Een monoblock airco€ 1.200 – 3.000 (incl. plaatsing)
Split airco€ 1.500 – 3.000 (incl. plaatsing)
Per extra binnenunit€ 800 – 1.000 (incl. plaatsing)

Airconditioning in Vlaardingen nodig? Deze soorten airco’s zijn leveren en plaatsen wij:

Nummer 1: de Mobiele airco

Deze airco is vooral praktisch omdat ze makkelijk te verplaatsen zijn, het gewicht is laag en dankzij de wieltjes aan de onderkant kun je hem snel en makkelijk verplaatsen van ruimte naar ruimte.

Dit type airco is vooral geschikt voor kleine ruimtes, je hebt hiervoor geen installatie- of onderhoudskosten nodig en hij is erg makkelijk op te bergen.

Buiten het makkelijke gebruik van dit apparaat heeft het apparaat wel een relatief hoog energieverbruik en geluidsniveau in tegenstelling tot andere soorten airco’s.

Nummer 2: de Vaste (split) airco

Het woord ‘vaste’ zegt het eigenlijk al, dit type airco wordt verkocht op een vaste plaats in een ruimte opgehangen. Wereldwijd wordt dit type het meest verkocht. Net als bij de mobiele airco’s zijn ook van dit type vele uitvoeringen beschikbaar waaruit gekozen kan worden. Bij een vaste (split) airco kan gekozen worden uit:

 • Wand
 • Cassette (plafond inbouw)                          
 • Satelliet
 • Vloer
 • Plafond
 • VRF modellen

Bij het kiezen van de juiste airco is het ten eerste afhankelijk van de ruimte die gekoeld moet worden voor welk model gekozen wordt.

Vloer, plafond en multi-split modellen zijn naast veelvuldig gebruik in kantoren en winkels ook prima thuis te gebruiken.

Het cassette-plafondinbouwmodel wordt vooral toepast in ruimtes zoals winkels, kantoren en restaurants.

VRF airco’s worden in (grote) gebouwen gebruikt om meer dan 5 ruimtes tegelijkertijd te koelen/verwarmen.

Wat kunt u van een airco monteur verwachten?

 • Advies: Uiteraard moet bij het kiezen van een nieuwe airco rekening gehouden worden met een aantal elementen, zodat u de airco krijgt wat bij uw situatie past. En wie beter dan een betrouwbare en eerlijke airco monteur die u dat kan uitleggen?
 • Installatie: Een airco monteur kan u helpen bij het installeren van uw nieuwe airco. Op deze manier bent u zeker dat de airco wordt geïnstalleerd volgens de geldende normen krijgt u ook garantie op de montage
 • Onderhoud: Heeft u een bestaande airco, dan is het belangrijk dat deze periodiek wordt onderhouden. Heeft u hier zelf geen verstand van of tijd voor, maak dan gebruik van een airco monteur.
 • Reparatie: Is uw bestaande airco kapot of werkt het niet optimaal? Vaak kan dit nog gerepareerd worden door een airco specialist.

Offerte voor airco in Vlaardingen ontvangen? Vraag gratis offerte aan